Bojite se vožnje? To je prošlost…

Kondiciona vožnja namijenjena je svim onim vozačima koji nisu dugo vozili, a htjeli bi uz stručno vodstvo educiranog instruktora vožnje obnoviti i osvježiti znanje iz prometnih propisa, spoznati novosti vezane uz tehnike upravljana vozilom te dobiti više informacija o samom vozilu prije nego samostalno krenu u promet.

Radimo analizu Vaših pogrešaka kod upravljanja vozilom te obuku usmjeravamo ciljano ka poboljšanju koje dovodi do sigurnog upravljanja vozilom koje je i Vaš i naš cilj.

Ovaj program je individualan i potpuno se prilagođava Vašim potrebama, a o tome ovisi duljina trajanja kondicijskog treninga – vožnje.

Instruktori u školi su educirani i strpljivi. Proći će s vama različite rute na našim cestama kako biste bili spremni na sve izazove u prometu. Nakon sata bit ćete sigurniji u svoju vožnju, vožnja Vam više neće biti komplicirana i moći ćete bez problema voziti kuda god poželite.

 

Kondiciona vožnja

  • namijenjena je svima koji posjeduju valjanu vozačku dozvolu, a nisu dugo upravljali vozilom te im je potrebno vježbanje za stjecanje vještine za samostalno upravljanje motornim vozilom
  • tijekom vožnje radi se analiza pogrešaka kod upravljanja vozilom
  • obuka se ciljano usmjerava prema poboljšanju te dovodi do sigurnog upravljanja vozilom
  • na raspolaganju su Vam sva vozila Autoškole Auto moto centar Nova Gradiška
  • obavezno posjedovanje valjane vozačke dozvole

Polaznici Autoškole Auto moto centar Nova Gradiška danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti kvalitetu obuke.

Uz instruktore Autoškole Auto moto centar Nova Gradiška i kondicijski sat vožnje – sve će vam biti lakše. Krenimo!