q

Servis vozila Auto moto centra Nova Gradiška d.o.o. od lipnja 2012. godine član je Mreže ovlaštenih i nezavisnih registriranih servisnih centara prisutna na području RH i jugoistočne Europe pod nazivom QService.

Q-Service je mreža ovlaštenih i nezavisnih registriranih servisnih centara prisutna na području RH i jugoistočne Europe.

  • tradicija dulja od 10 godina
  • 79 servisnih centara u RH , te preko 1500  servisnih centara na području Europe
  • najmodernije opremljeni servisni centri sa  školovanim osobljem

2004. GODINE U REPUBLICI HRVATSKOJ JE DOŠLO DO VELIKE ZAKONSKE PROMJENE NA POLJU ODRŽAVANJA I POPRAVAKA VOZILA

Što to znači za prosječnog vozača?

Vozač čiji je automobil pod garancijom više na redovito održavanje ili servis vozila ne mora ići kod ovlaštenog servisera.

Bez gubitka jamstva moguće je servisirati vozilo u bilo kojem REGISTRIRANOM SERVISU, čije je osoblje profesionalno obučeno, uz korištenje dijelova istovjetne ili jednake kvalitete dijelovima prve ugradnje, tzv. zamjenskih dijelova. Izvođenje redovnog servisnog održavanja i popravaka u jamstvenom roku moguće je bez gubitka jamstva držeći se procedura i pravila struke propisanih od strane proizvođača vozila.

Prednost je značajno niža cijena popravka nego u mreži ovlaštenih servisa uz zadržavanje jamstva i zadržavanje jednake kvalitete usluge i dijelova.