NonCarbon metoda čišćenja Inovativna metoda čišćenja ugljikovih naslaga

Inovativna NonCarbon metoda čišćenja ugljikovih naslaga od sada dostupna i u Servisu Auto moto centra Nova Gradiška d.o.o.

Inovativna NonCarbon metoda čišćenja ugljikovih naslaga predstavlja najefikasniji, ne-invazivan, najpogodniji za okoliš, jednostavan, brz i povoljan način uklanjanja ugljikovih naslaga.

NonCarbon sustav koristi samo vodu i električnu energiju, bez korištenja kemikalija, te nema štetnih nusprodukata, tragova ni nečistoća što ga čini jedinstvenim sustavom na tržištu. Dovoljno je priključiti Carbon Cleaning uređaj na automobil i, nakon 40 minuta, motor je očišćen od naslaga ugljika pa prolazak na eko-testu ne predstavlja nikakav problem.

Naslage ugljika, koje nastaju na dijelovima motora s unutrašnjim izgaranjem, prisutne su u svakom vozilu na cesti. Ulje, previše obogaćene mješavine goriva ili ono lošije kvalitete, gradski ‘start-stop’ način vožnje, sve to uzrokuje brže nakupljanje ugljika. Tanki sloj ugljika ne bi trebao predstavljati veće probleme, ali ih njegovo nakupljanje može uzrokovati. Naslage ugljika mogu znatno utjecati na performanse vozila poput smanjenja snage i okretnog momenta, podrhtavanja motora, učestalog zastajkivanje po hladnom vremenu, povećanu koncentraciju štetnih plinova, kao i na potrošnju goriva.

Više o NonCarbon metodi pogledajte ovdje: http://noncarbon.eu/noncarbon/o-non-carbonu/

Izvor: http://noncarbon.eu